Descoperiţi cea mai bună vacanţă la hotelul nostru!

Rezervează
 

Villa Rossa reprezintă unul dintre cele mai noi şi mai confortabile hoteluri din Chişinău, care activează din februarie 2012. Hotelul dispune de o arhitectură modernă şi un design de lux, combinate cu deservire la nivel înalt şi o atmosferă familiară şi armonioasă, vă asigură o şedere plăcută şi de neuitat.

Hotelul nostru are la dispoziţia oaspeţilor 10 camere de dimensiuni diferite, care corespund nevoilor familiale, de afaceri sau a reuniunilor de prieteni. Hotelul este ideal situat în apropiere de proiecte majore de infrastructură, este situat la 10 minute de Aeroportul Internaţional Chişinău şi la doar 5 minute de centrul oraşului.

Villa Rossa este aproape, de asemenea, de"Shopping Moldova", Centrul Comercial, Parcul “Valea Trandafirilor” şi alte clădiri administrative importante.

Micul dejun, în stil suedez, este inclus în preţul camerei şi va fi pregătit în dependenţă de preferinţele şi dorinţele personale . Personalul nostru prietenos vă va întîmpina mereu cu atenţie şi ospitalitate, şi va face sejurul dumneavoastră special şi de neuitat.