Filosofia hotelului

A justifica încrederea oaspeţilor, a întîmpina plăcut invitaţii precum şi a corespunde standardelor de ospitalitate – aceasta este filosofia Hotelului Villa Rossa, deschis recent în 2012.

Oaspeţii noştri – cea mai mare valoare. Dumneavoastră sunteţi oamenii pentru care şi datorită căror existăm.

Misiunea hotelului Villa Rossa  - este de a  vă oferi o odihnă extrem de confortabilă şi de lux într-o ambianţă caldă şi plină de rafinament în concordanţă cu preţuri rezonabile. Designul interior de autor şi camere cu tradiţii clasice rafinate, merită atenţie şi aprobare. Toate camerele sunt dotate cu ultima tehnologie şi mobilier de înaltă calitate combinînd confortul şi demnitatea, precum şi permite să vă relaxaţi după o călătorie lungă şi să vă recîştigaţi puterea ,înainte de o întâlnire de afaceri importantă.

Regula noastră – este de-a face tot posibilul pentru a crea atmosferă de confort şi de a satisface din plin solicitările şi doleanţele Dumneavoastră, a oaspeţilor,  ce veţi fi trataţi cu amabilitate, acurateţe şi calitate . Vom îndeplini şi în continuare această misiune pentru a asigura un sejur de ospitalitate caldă  cît mai plăcut, pentru a vă motiva dorinţa de a reveni din nou la noi!